Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Derksen gaat los op gearresteerde zangeres: 'Who de f*ck is Glennis Grace?!'

Lil' Kleine is niet de enige voormalig Voice of Holland-coach die in de cel belandde de afgelopen dagen, ook Glennis Grace werd opgepakt na een vermeende mishandeling. 'De Snor' heeft dan ook geen goed woord over voor de zangeres.

Derksen over Glennis

Glennis Grace, haar 15-jarige zoon Anthony en een derde persoon zijn gisteravond zaterdag opgepakt wegens betrokkenheid bij mishandeling en bedreiging van medewerkers van de Jumbo in de Westerstraat in Amsterdam. Brenger van het nieuwtje was Yvonne Coldeweijer, de roddelkoningin van juice channel Life Of Yvonne.

Bedreiging en mishandeling

Het incident zou zijn geëscaleerd nadat de zoon van Glennis een E-sigaret had opgestoken tijdens het doen van boodschappen. De 15-jarige Anthony zou om deze reden uit de supermarkt zijn gezet door een Jumbo-medewerker, waarna het personeel door het tweetal en een stel vrienden zou zijn bedreigd en mishandeld.

Glennis zou volgens haar advocaat inderdaad een supermarktmedewerker hebben geduwd, maar "Batta (de zangeres heet voluit Glenda Hulita Elisabeth Batta, red.) herkent zich niet in beschuldigingen dat ze ook geschopt en geslagen zou hebben."

Gister liet de Politie Eenheid Amsterdam op Twitter weten dat het drietal nog steeds vastzat in het Amsterdamse cellencomplex. Uit die tweet: "De 3 verdachten in het onderzoek naar geweldsincidenten in een supermarkt afgelopen zaterdag blijven ook vandaag op last van de officier van justitie vast zitten. Tot het moment van een eventuele voorgeleiding aan een RC of een heenzending doen wij verder geen mededelingen meer."

'Zo ordinair'

Wie wel mededelingen doen over de zaak: de mannen van VI Vandaag. Tijdens de uitzending werden de laatste ontwikkelingen rondom BN'ers die in aanraking zijn gekomen met de politie uitgebreid besproken.

"Ze zitten toch niet in dezelfde cel hoop ik?" trapt Wilfred Genee af. De presentator doelt natuurlijk op Glennis en Lil' Kleine. "Dat zou levensgevaarlijk", kopt Genee zijn eigen voorzet in.

Derksen gaat iets serieuzer in op het onderwerp: "Wat die Glennis Grace heeft gedaan, dat is toch belachelijk. Zo ordinair." De voetbalanalist vindt het dan ook volstrekt logisch dat haar zoon buiten de deur is gezet indien hij niet wilde luisteren naar het personeel.

'Who the f*ck is Glennis Grace?!'

Het incident bij de Jumbo is echter niet het enige waar Derksen commentaar op heeft. "Who the f*ck is Glennis Grace?!" vraagt hij zich hardop af. "Die heeft nog nooit iets anders gedaan dan Whitney Houston nadoen."

Genee stelt dat ze wel degelijk kan zingen. "Alleen Whitney Houston-nummertjes", herhaalt Johan Derksen. "Die heeft niks van zichzelf." Tot slot wordt nog even het buitenlandse avontuur van de zangeres aangehaald; Grace deed in 2018 mee aan America's got Talent. Derksen: "Ja, dat is ook mislukt."

Entertainment
  • VI Vandaag, Metro Nieuws
  • BrunoPress, Arjo Frank, EM-Press, Patrick van Emst