Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de bloedmooie dochter van Ronald de Boer (en vriendin van Ronnie Flex)

De oud-voetballer heeft maar liefst zes kinderen uit twee huwelijken. Dochter Demi is daarvan veruit de bekendste.

Demi de Boer

Ronald kennen we natuurlijk als de broer van Frank. Of beter nog: als een van de De Boertjes die behoorlijk furore maakte als speler van Ajax, Barcelona, Glasgow Rangers en niet te vergeten: Oranje.

Behoorlijk wat nageslacht

Maar dat Ronald niet alleen af en toe raak prikte op het veld - zo'n 138 keer in zijn gehele carrière - blijkt wel uit de hoeveelheid kinderen die hij heeft gekregen. Dat zijn er namelijk zes.

Drie uit zijn eerste huwelijk: Demi, Brooke en Maxime. En daarna nog drie met zijn huidige vrouw Zuse van Rozelaar: Fenna, Linde en na vijf dochters eindelijk een zoon, genaamd Boaz. De aanhouder wint, zullen we maar zeggen.

Demi

Ronalds bekendste dochter is toch wel Demi. De 26-jarige blondine viel in eerste instantie op als 'de bloedmooie dochter van' en heeft inmiddels meer dan 129.000 volgers verzameld op Instagram.

Of ze het balgevoel van haar vader heeft geërfd? Niet echt. Demi is namelijk Brand Project Manager bij sneakerboutique Oqium.

Daar heeft ze ook Ronell Langston Plasschaert leren kennen, waarna de twee een relatie kregen. Ronell, bij het grote publiek beter bekend als Ronnie Flex, is rapper, zanger en producer. Samen met Demi was hij te zien in de serie Ronnie: Voor Altijd Samen. In de Videoland-productie kreeg de geïnteresseerde kijker te zien hoe Ronnies leven er achter de schermen uitzag, en hoe hij en Demi toeleefden naar de geboorte van hun eerste kind.

Entertainment
  • FLAIR, Instagram
  • Brunopress/Heukers media