Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Dit is de bloedmooie vriendin van Bilal Wahib

Ondanks alle ophef is deze dame trouw gebleven aan Bilal.

Zien: Dit is de bloedmooie vriendin van Bilal Wahib

Bilal Wahib werd door veel mensen uitgekotst na het Instagram-incident. Meneer werd weggestuurd bij BNNVARA en NPO Zapp, er werden geen plaatjes meer van hem gedraaid op verschillende radiozenders en hij had een wankelende deal met platenmaatschappij Top Notch. Maar ondanks alles blijft één iemand de acteur wel trouw: zijn knappe vriendin Sophie Keizer.

Deze dame hield zich even stil tijdens al het tumult, maar liet achteraf weten dat de situatie hun relatie niet heeft beschadigd. Daar mag Bilal wel even om in zijn handjes knijpen, want zo’n bloedmooie vrouw wil je natuurlijk ook niet kwijt. Het bewijsmateriaal:

Kleine Bilalletjes

Dat Bilal wel tevreden is met zijn vriendin, bleek wel uit een interview dat hij eind vorig jaar gaf aan MTV Nederland. Als het aan de rapper ligt, komt er ‘misschien een kleine Bilal’. “Dat zou wel leuk zijn hé?”, aldus de zanger.

In een ander interview liet Bilal al vallen dat er in ieder geval hard geoefend wordt voor de creatie van een kindje. “Ik heb elke dag wel seks, soms meerdere keren per dag, ik heb gewoon een hoog libido”, gaf hij toe aan YouTuber Robbert Rodenburg.

Toch is het nog even wachten op baby-Bilal. De vader in spe heeft op dit moment namelijk nog andere zaken aan zijn hoofd. “Ik ben op dit moment druk bezig om nog even mijn diploma te halen op school.” Nog even geduld, dus.

Entertainment
  • BrunoPress, Instagram