Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Een condoom gevuld met hot sauce? Drake reageert op de geruchten

De afgelopen week deed een wel heel bizar gerucht de ronde op social media. De Canadese rapper Drake zou een condoom gevuld hebben met hot sauce. Waarom? We leggen het je in geuren en kleuren uit.

Drake

Het gerucht

De absurde details van een wel heel hete avond werden oorspronkelijk door MTONews de wereld ingeslingerd. Al snel pakten meerdere grote nieuwssites de roddel op. Toen was het hek van de dam. Social media stonden er vol mee: Drake zou hot sauce in een condoom hebben gegoten.

Dit deed de rapper volgens geruchten om zijn lichaamsvloeistoffen onklaar te maken, zodat hij in de toekomst niet voor ongewenste alimentatieverplichtingen komt te staan. Drake schijnt afgesproken te hebben met een Instagram-model, waarna de avond al snel een spicy wending kreeg.

De avond wordt wel heel heet

Toen de daad eenmaal gedaan was, trok Drake zich terug in de badkamer. Hier gooide hij het condoom weg. Toen het Instagram-model op haar beurt de badkamer indook om zichzelf op te frissen, stond haar een verrassing te wachten. Volgens de geruchten zag het model de gouden bergen al aan de horizon. In een spontane bui van extreme vindingrijkheid besloot ze het condoom uit de afvalbak te vissen en de inhoud naar binnen te gieten.

Dat kwam haar duur te staan. Dit zet ons aan het denken: is een boobytrap tijdens een booty call een booty-trap? Hoe dan ook, het Instagram model besloot foto’s van haar gekrenkte edele delen op Twitter te plaatsen. Nu dreigt ze Drake voor de rechter te slepen om wat hij haar aangedaan had.

Reactie Drake

De reactie van Drake? Die is vrij cryptisch. In een Instagram post laat de rapper weten: ‘Geniet van je 15 minuten roem. De rest van de 23 uur en 45 minuten zijn van mij’.

Het vervolg

Dit kan natuurlijk van alles betekenen, maar het lijkt erop dat Drake de geruchten niet al te serieus neemt. De kans is dus aanwezig dat het hier om een wel heel creatief broodjeaapverhaal gaat. We zullen ’t zien. We horen vanzelf wel of die rechtszaak ooit volgt.

Entertainment
  • BrunoPress