Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Steve-O shockeert Gordon Ramsay door sambal in zijn ogen te spuiten (+VIDEO)

Het leek een tijdje rustig rondom beroepsgek Steve-O, maar niets is minder waar. Tijdens een potje koken met Gordon Ramsay laat hij zien zijn streken nog niet verleerd te zijn.

Koken met Steve-O gaat niet zonder verrassingen

Jackass

Je kan de man wel uit Jackass halen, maar Jackass blijkbaar niet uit de man. Nadat Steve-O, Johnny Knoxville, Bam Margera en anderen in de jaren 2000 furore maakten met het Jackass-principe (smerige, pijnlijke en levensgevaarlijke stunts uithalen) is het met de meesten van de crew een tijdje bergafwaarts gegaan.

Bam Margera heeft een alcoholverslaving, Brandon Novak werd dakloos door zijn heroïneverslaving (die hij uiteindelijk overwon) en Steve-O was zo verslaafd aan coke dat hij stemmen in zijn hoofd hoorde. Alleen Johnny Knoxville kwam er redelijk goed uit: hij heeft zo ongeveer alle botten in zijn lichaam gebroken (zelf zijn pielemans) maar er staat in ruil daarvoor wel 75 miljoen op zijn bankrekening. Kon minder.

Steve-O

Inmiddels is Steve-O volledig afgekickt, leeft hij een betrekkelijk kalm leven met zijn verloofde en gaat het weer goed met hem. Of nou ja, goed: na het zien van onderstaand filmpje hebben we nog steeds een beetje onze twijfels over zijn geestelijke toestand (al moeten we toegeven dat die messentruc wel sick is).

Gordon Ramsay denkt een lekkere omelet met Steve-O te gaan koken. En dat lukt ook vrij aardig, totdat Steve-O ter promotie van zijn nieuwe hot sauce  besluit het goedje als oogdruppels te gebruiken. Ramsay in shock, wij eigenlijk ook wel een beetje. Kijk en huiver: