Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis geeft update over zoon Mark

Afgelopen weekend werd Mark Gillis, de zoon van Massa is Kassa-ster Peter Gillis bruut overvallen in zijn Chalet op een park in het Brabantse Ommel. Eerder deze week vertelde Peter dat het niet goed ging met zijn zoon. Inmiddels heeft hij meer nieuws.

Peter Gillis geeft update over zoon Mark

Mark heeft heel wat klappen opgelopen tijdens de overval. Drie onbekende mannen schopten en sloegen hem, waarna ze hem enige tijd in zijn woning vasthielden. “Mark heeft er wel last van gehad.” Maar hij moet ook weer verder, vertelt Peter. De beveiliging op de parken is inmiddels opgeschroefd en Mark is ook weer aanwezig. “Hij is wel weer aan het werk, hij moet zijn dagelijks leven ook weer oppakken. Maar het zal hem altijd bijblijven.”

In gesprek met RTL Boulevard vertelde Peter dat hij behoorlijk aangeslagen was door het ongeval. “Het raakt me zeker. Het zijn toch mijn kinderen. Dan heb ik liever dat ze mij pakken.” Zelf vreest Peter de overvallers overigens niet. Dat blijkt wel wanneer dat aan hem gevraagd wordt bij een interview door Shownieuws. "Bang? Nee, we zijn natuurlijk geen bange mensen. En dat zijn we ook nog nooit geweest."

Foto

Eerder deze week reageerde Peter nog woedend op de foto van Mark die op social media de ronde deed. Peter had na het incident een foto van een gehavende Mark gestuurd naar wat mensen die hij goed kent, maar op de een of andere manier is de foto toch bij anderen terecht gekomen. “Dit zijn mensen die ik vertrouw”, aldus een woedende Peter eergisteren.

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • Talpa