Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw Johan Derksen wil dat hij stopt met VI

We geloven er ondertussen geen woord meer van als die ouwe bromsnor weer loop te roepen dat hij gaat kappen met Veronica Inside. Maar nu zijn vrouw het zegt…

Vrouw Johan Derksen wil dat hij stopt met VI

Johan Derksen loopt al een tijd te mompelen dat er mogelijk een einde aan zijn tv-carrière gaat komen. Op dit moment wordt er nog volop onderhandeld over een dagelijkse show die hij samen met René van der Gijp en Wilfred Genee zou gaan produceren, maar als het aan Mevrouw Derksen ligt, stopt Johan linea recta met televisie maken. Dat liet de voetbalanalist weten in Sterren op het Doek, waarbij hij in gesprek ging met Özcan Akyol.

Ordinair vermaak

“Ze vindt het programma maar ordinair vermaak en mij ook wel een beetje”, gaf Johan als reactie op de vraag wat zijn vrouw van het hele tv-gebeuren vindt. Zelf maalt hij er echter niet om dat zijn eega het programma oninteressant vindt. “Ik hoef geen vrouw die mij adoreert”, liet hij weten.

Toch luistert Johan wel degelijk naar het advies van zijn betere helft. Toen hij na de veelbesproken racisme-aflevering toch besloot door te gaan met Veronica Inside, leverde hij op haar advies de helft van zijn salaris in bij liefdadige organisaties. “Ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller,” vertelde Johan destijds. “Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen.”

Stoppen

Ook nu heeft Mevrouw Derksen weer het nodige advies voor Johan. Volgens haar is het namelijk hoog tijd om te kappen met Veronica Inside, en ook niet te beginnen aan het praatprogramma dat nu in de pijplijn zit. “Ze vindt het allemaal onzin wat wij zitten te doen en het liefste heeft ze dat ik stop”, vertelde de voetbalanalist aan Özcan Akyol.

Gelukkig getrouwd

De twee gingen ook nog even in gesprek over het huwelijk van de voetbalanalist. Johan heeft wel vaker aangegeven dat hij en zijn vrouw het niet altijd even goed met elkaar kunnen vinden, maar toch is er wel degelijk iets dat hen verbindt. “Nou ja, er zal wel iets van liefde in het spel zijn, denk ik (…) Ja, wij hobbelen maar door", liet hij weten. "Dat is niet erg romantisch, maar je bent getrouwd, er is geen reden om weg te gaan van elkaar. Als je het 25 jaar met elkaar uithoudt, dan kun je het ook 30 en 35 jaar met elkaar uithouden.”

Entertainment
  • BrunoPress