Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Famke Louise over corona: 'Boeit me echt niet meer!'

Van door de overheid betaalde influencer naar #ikdoenietmeermee naar vrienden met Diederik Gommers naar 'Het boeit me echt niet meer!' Zo staat Famke Louise inmiddels in het coronadebat.

Famke Louise

De inmiddels zwangere zangeres plaatste een post op Instagram waarin ze reageert op de vraag of ze nog steeds 'anti-corona' is. "Nee", zegt ze, "en het boeit me echt niet meer!"

Ze vervolgt: "Het beste is dat iedereen zich gewoon aan de maatregelen blijft houden, want dat doe ik ook! Als we maar lief blijven voor elkaar."

Voor/tegen

Helder, al veranderde Famke de afgelopen tijd regelmatig van mening over het betreffende onderwerp. Zo was ze een van de influencers die begin 2020 door de overheid betaald werd om het coronabeleid te promoten, om enkele maanden later vol in het nieuws te komen als het gezicht van #ikdoenietmeermee, een actie waarbij bekende Nederlanders juist vraagtekens zetten bij de maatregelen.

In dat kader schoof ze ook aan bij talkshow Jinek. Een uitzending waar veel over gesproken werd en waarna de vrouwelijke rapper in contact kwam met ic-arts Diederik Gommers. Sterker: ze wilde samen met hem zelfs projecten gaan doen om jongeren voor te lichten over corona. Die vriendschap bekoelde echter ook weer redelijk rap.

Kortom, de zangeres was niet zelden onderwerp van gesprek binnen het coronadebat.

Andere dingen aan haar hoofd

Tegenwoordig boeit het haar allemaal niet zoveel meer, zo blijkt nu. Famke Louise heeft wel andere dingen om zich druk over te maken, ze is immers in verwachting van een kind met vriend Denzel Slager.

Ook wordt er op dit moment een realityserie voor Videoland gemaakt over het stel. Voor de liefhebber, zullen we maar zeggen.

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • www.brunopress.nl