Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Xandrey voor Marilyn Monroe

Deze week in onze rubriek VanVoor: Xandrey

Van Xandrey voor Marilyn Monroe

Al meer dan 25 jaar lang dragen vrouwen elke week een sexy foto van zichzelf op aan hun man, vriend, buurman of geheime liefde in onze rubriek VanVoor. Deze week is het de beurt aan Xandrey, die haar foto opdraagt aan niemand minder dan Marilyn Monroe.

Xandrey Desray Bosman (37) uit Zeist. Is model en coördinator bij een schoonmaakcoöperatie, gamet, schrijft gedichten én doet aan bodybuilden. “Maar ik gooi geen troep in mijn lijf, ik wil wel vrouwelijk blijven!”

Inspiratie

“Marilyn Monroe is op veel vlakken een voorbeeld voor mij. Ze was en is niet alleen een stijlicoon – iets wat de meeste mensen zich alleen maar van haar herinneren, helaas – maar ze was daarnaast ook heel intelligent, feministisch, veerkrachtig en perfectionistisch. Daar herken ik mijzelf wel in, ja.

Trendzetter

Ze was een vrouw die haar tijd ver vooruit was, een van de eerste echte supermodellen die, dat is dan weer de keerzijde, ook bezweek aan de druk die hiermee gepaard ging. Wat wil je ook als je het eerste en het enige supermodel bent in die tijd.

Sterk

Dat is dan weer iets waar ik mij niet in herken. Ik ben van nature positief en sterk, ik dans ook al vanaf mijn vierde, dus ik zal niet bezwijken aan welke druk dan ook. Ik bewandel het pad dat zij voor ons heeft geëffend, alleen al daarom wil ik deze foto aan haar opdragen.”

Meld je aan!

Kijk jij altijd met veel bewondering naar deze vrouwen, wil je dit jaar positief afsluiten of juist positief beginnen aan het nieuwe jaar en denk je: zo'n fotoshoot zou ik ook weleens willen doen? Meld je dan nú aan!

Heel simpel: stuur een mail naar vanvoor@panorama.nl, zeg in het kort wie je bent en waarom je graag in ons blad wilt staan en wie weet zien wij jou snel terug in Panorama.

Lifestyle
  • Haar & make-up: Jedidjah Kuijten
  • Toonen-wientjens.com