Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bridget Maasland imiteert Iconisch Marilyn Monroe-moment [+Foto]

De moderne Marilyn is geen actrice, maar presentatrice. Bovendien papt ze niet aan met sportlegendes en presidenten, maar zorgt ze wel voor heisa met Hazes. Eén grote gelijkenis met de Amerikaanse actrice is er wel: onze eigen Marilyn Maasland ziet er zeker niet verkeerd uit.

Bridget Maasland imiteert Iconisch Marilyn Monroe-moment [+Foto]

Negatieve pers is ook pers, toch? Die uitspraak zou niet vreemd zijn uit de mond van een Marilyn Monroe of Bridget Maasland. De één komt flirtend een verjaardagsliedje zingen op de verjaardag van de getrouwde president Kennedy, de ander haalt uit naar het huwelijk van André Hazes.

Op de foto

Beide vrouwen hebben bovendien met erotische foto’s heel wat harten veroverd. Monroe sierde de cover van de allereerste editie van Playboy en Maasland ging in de Hollandse versie voor het goede doel uit de kleren. Toch pakt Marilyn de prijs voor het bekendste plaatje. Die komt uit de kaskraker The Seven Year Itch en gaat de geschiedenis in als één van ’s werelds bekendste foto’s.

Zo’n foto vraagt erom gekopieerd te worden en dat is ook zeker gebeurd. Overal ter wereld zijn vrouwen en ventilatoren tevoorschijn gehaald om een ode aan Marilyn te maken. Ook Bridget deed mee. Zij werd op de foto gezet door fotograaf Clemens Rikken, die het plaatje dit weekend uit de oude doos haalde. Wij hebben de foto's even onder elkaar gezet, voor de vergelijking. Nu is het aan jullie om te oordelen wie het beter deed, Monroe of Maasland?

Entertainment
  • BrunoPress