Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Chinese make-up artieste maakt van zichzelf Cristiano Ronaldo

Ha Yuhong is een 28-jarige visagiste uit het Chinese Chongqing. Met haar opvallende make-up creaties heeft ze binnen no-time Instagram veroverd. Op sociale media wordt ze nu al de ‘beste menselijke kameleon ooit’ genoemd.

Ha Yuhong

In nog geen uur tijd transformeert Yuhong in beroemdheden als Christiano Ronaldo. Ze is geïnspireerd geraakt door de Britse make-up artiest Elliot Rentz. Ze begon een jaar geleden maar is nu al zo handig dat haar creaties bijna niet meer van het echt zijn te onderscheiden. Zo liet ze zichzelf de laatste maanden veranderen in Michael Jackson, Marilyn Monroe, Johnny Depp, Charlie Chaplin, Cristiano Ronaldo, Taylor Swift, de Mona Lisa van Da Vinci en natuurlijk mocht ook het Meisje met de parel van Johannes Vermeer niet ontbreken.

Reacties

De reacties stromen binnen op haar pagina en vinden haar werk fantastisch. "Ze kruipt moeiteloos en op een bijna enge manier in de huid van de groten der aarde." Volgens iemand anders hebben haar creaties ook nog een wel heel groot voordeel. "Deze kunstenares kan vermomd een misdaad plegen en zal nooit worden gesnapt.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imitation of makeup《Girl with a Pearl Earring》

Een bericht gedeeld door YUYAMIKA宇芽 (@yuyamika7) op

Wereldberoemd

Zelf heeft Ha Yuhong ook zo haar dromen. Ze wil namelijk graag wereldberoemd worden als visagiste en dan aan de slag gaan bij een grote filmmaatschappij. Dat hoeft volgens haar zelf niet per se een Chinese te zijn, zo laat ze weten aan Reuters. Ze heeft in ieder geval een groter inkomen nodig omdat ze door de creaties zo'n 1000 euro per maand uitgeeft aan make-up. De laatste tijd steunen gelukkig ook veel cosmeticabedrijven haar die graag willen dat ze hun make-up test. "Ik wil in ieder geval nog veel meer beroemdheden namaken," zo laat ze weten . 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door YUYAMIKA宇芽 (@yuyamika7) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imitation of makeup Marilyn Monroe

Een bericht gedeeld door YUYAMIKA宇芽 (@yuyamika7) op