Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Onderzoek: 'Mannen eerder bereid vrouwen te helpen als deze stijve tepels hebben'

Wetenschap in optima forma.

tepels

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat mannen anders reageren op vrouwen met stijve tepels, dan op vrouwen met zachte tepels. De studie is een vervolg op eerder onderzoek waarbij vooral gekeken werd naar of mannen stijve tepels bij het vrouwelijke geslacht associeerden met seksuele ontvankelijkheid.

Een handje helpen

In dit onderzoek, The point of nipple erection 2: The effect of nipple erection on intended and expected altruism, lag de focus meer op altruïsme. Kortom, zijn mannen eerder bereid iets te doen voor vrouwen als deze stijve tepels hebben.

Het antwoord: JA.

De gewillige mannen die aan de test meededen, vonden dat vrouwen met harde nippels meer hulp verdienden dan vrouwen waarbij de rozijntjes niet door het shirt prikten. Vooral als ze hierdoor meer contact kregen met de dames. Daarnaast vonden veel mannen dat de vrouwen met harde tepels vooral moesten worden opgenomen in hun eigen vriendengroep.

Vrouwen ondergingen dezelfde test. Conclusie: zij waren niet eerder bereid exemplaren van hun eigen soort te helpen als deze stijve tepels hadden. En ook niet om ze op te nemen in hun sociale kring. Verrassend.

Toch mooi om te zien dat wetenschappers zich met belangrijke zaken bezighouden. Anders zouden we dit allemaal zelf moeten uitpluizen.

Misschien ook voor jou:
Ouders moeten 30.000 dollar betalen aan 43-jarige zoon voor vernietiging van zijn pornocollectie
Lifestyle
  • Psycnet
  • Pexels