Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw duikt grafkist in om op gezicht overleden man te twerken

Met een goed uitzicht onderweg naar het hemelrijk.

Vrouw duikt grafkist in om op gezicht overleden man te twerken

Iedereen heeft zo zijn eigen laatste wensen voor z’n uitvaart. Dat werd deze week maar weer eens bewezen in een video op Worldstar die voor heel wat opgetrokken wenkbrauwen zorgt. Het bizarre filmpje speelt zich ergens in Latijns Amerika af, waar men een begrafenis net even ietsje anders aanpakt dan hier in Nederland. Geen toespraken, geen droevige muziek, geen kist die langzaam in de aarde verdwijnt. Nee, gewoon een schaars geklede dame die met ontbloot onderlichaam de kist in duikt.

De vrouw in kwestie, vermoedelijk de weduwe, mogelijk een stripper - wij weten ook niet wat vreemder is - wordt luid toegejuicht terwijl ze op haar manier ‘een laatste groet’ geeft. Met haar jurk opgetrokken neemt ze plaats in de kist, waarna ze zonder pardon met haar zitvlak op het gezicht van de overledene neerploft. De dode wordt vervolgens met de trillende billen van de danseres en aanmoedigingen van de aanwezigen het hemelrijk ingetwerkt.

Bijzonder, maar ‘over de doden niets dan goeds’, zeggen we dan maar. En wat kun je beter over je heen krijgen dan een halfnaakte vrouw?

De video in kwestie is hier te bekijken.

Bizar
  • Parra
  • Videostill Worldstar