Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ex-vriendin Gers Pardoel: ‘Hij gooide me voor de ogen van onze kinderen van de trap’

Sélina van Gool, de ex-vriendin van Gers Pardoel, vertelt in de Belgische krant Het Laatste Nieuws over haar relatie met de Nederlandse rapper. Hij zou haar jarenlang fysiek en mentaal mishandeld hebben.

Ex-vriendin Gers Pardoel: ‘Hij gooide me voor de ogen van onze kinderen van de trap’

Voor de buitenwereld leek het lange tijd alsof Gers Pardoel en Sélina van Gool een droomkoppel waren, maar volgens de ex van de rapper is dat ver van de waarheid. In werkelijkheid zou Pardoel haar al sinds 2011 hebben mishandeld. “Ik wilde naar de verjaardag van mijn opa”, vertelde Van Gool over de eerste keer dat Pardoel haar aanviel. “Maar Gerwin (de werkelijke naam van Gers, red.) was ziek en wilde dat ik bij hem bleef. Hij werd heel kwaad. Ik had toen nog een huistelefoon en die rukte hij uit de muur alvorens hem kapot te gooien.”

“Toen ik zei dat hij weg moest gaan, begon hij me te duwen en met huisraad te bekogelen. Ik ben naar mijn slaapkamer gevlucht, maar hij sloeg dwars door de deur. Daar heeft hij me op de grond gegooid en is hij met zijn schoen op mijn hoofd gaan staan. Hij heeft ook alles uit mijn kasten gegooid. Dat was de eerste keer dat ik op advies van mijn broer een klacht tegen hem heb ingediend.”

Van de trap gegooid

De relatie hield ondanks het geweld nog lange tijd stand. Het keerpunt kwam volgens Sélina pas later, nadat Gers haar voor de ogen van hun kinderen mishandelde. “Na een zoveelste ruzie gooide Gers me van de trap. En tijdens mijn val zag ik de kinderen. Rocci kon nog niet eens lopen. Ik had net zo goed mijn nek kunnen breken en dood kunnen zijn die dag. Toen ik in de bocht van die trap lag, gingen mijn ogen open. Rocci ziet haar mammie als ’een baas’. Als een sterke vrouw die haar eigen zaakjes regelt. Maar thuis kreeg die mama wel klappen. Ik wilde mijn dochter niet laten opgroeien met dat idee. Mijn moeder ik en zijn stoere, trotse vrouwen. Ik wilde niet dat mijn dochter later ook slaag zou krijgen in de gedachte dat zoiets normaal is.”

Entertainment
  • Brunopress