Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nieuwe emoji’s komen eraan: van smeltende smiley tot zwangere man

Ben je een fervent emoji-gebruiker of erger je je kapot aan die kleine plaatjes? Hoe het ook zij, je mag je in ieder geval gaan voorbereiden op een nieuwe lading, want ergens volgend jaar komt er weer een hele rits bij. 

Nieuwe emoji’s komen eraan: van smeltende smiley tot zwangere man

De dagen dat je nog een dubbele punt en haakje sluiten moest typen als je een lachend gezicht aan je bericht toe wilde voegen zijn over. Tegenwoordig is er een bootlading emoji’s in alle vormen en maten. Een collectie die zich met de jaren alleen maar heeft uitgebreid en dat nog steeds doet. Dit jaar gebeurt dat in - wie had dat verwacht - het thema ‘diversiteit’. Dat betekent dat er weer een hele hoop huidskleuren bijkomen en andere onverwachte zaken, zoals een zwangere man.

Jazeker, het lijkt misschien gewoon een vent met een dikke pens, maar de Emojipedia-medewerkers hebben het bevestigd: deze besnorde gozer heeft een kind in zijn buik. Vanaf volgend jaar kun je hem naar al je zwangere maten sturen, of naar de dikkerds natuurlijk.

Waterlelies en smeltende smileys

Onze vriend in verwachting komt natuurlijk niet alleen, maar samen met een set andere emoji’s om alle gebreken op te vullen. Voor de mensen die pijn in hun hart voelden vanwege het gebrek aan koraal- of kidneyboon-emoji: eat your heart out, want ze komen naar je toe. Net als de hartjeshanden, waterlelies en autobanden. Veel app-plezier!

Bizar
  • Emojipedia