Het voordeel van een PSN Card

Speel je geregeld op je PlayStation?
@media (max-width: 679px){#fig-60fff1a46939e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fff1a46939e img{#fig-60fff1a46939e img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-60fff1a46939e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fff1a46939e img{#fig-60fff1a46939e img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-60fff1a46939e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fff1a46939e img{#fig-60fff1a46939e img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-60fff1a46939e img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60fff1a46939e img{#fig-60fff1a46939e img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Het voordeel van een PSN Card

Dan zal de term PSN Card je vast niet onbekend in de oren klinken. Het is een van de manieren waarop je een aanschaf kan doen in de PlayStation Store en met een aanbod van honderden, zo niet duizenden games, is er keuze genoeg. Het is ook een veilige en prettige manier om tegoed aan je PlayStation wallet toe te voegen, waardoor je er altijd controle over houdt. Geen onverwachte rekeningen, verrassingen of andere ongein, duidelijkheid en transparantie. Het gebruik van een PSN Card komt met verschillende voordelen en die zetten we op een rijtje, zodat je precies weet wat je ermee kan en wat je er aan hebt.

Directe betaling

Met een PSN Card voeg je een bepaald bedrag aan je PlayStation portemonnee toe. Bij de aanschaf van tegoed krijg je een code toegestuurd die je gelijk kunt verzilveren. Het equivalent van het bedrag wordt dan aan je PlayStation Network ID oftewel je account gekoppeld en dat geeft je een vast bestedingsbedrag. Je kunt er games, content, in-game valuta’s en meer mee aanschaffen dat je direct afrekent. Je betaalt dus nooit achteraf, want de PSN Card is als het ware een prepaidkaart.

Educatief middel voor de kids

Zitten je kinderen ook geregeld te gamen? Duiken ze maar wat graag in een potje Fortnite, bouwen ze er op los in Minecraft of racen ze graag in Rocket League? Dan is de kans groot dat ze meer dan eens om V-Bucks, Minecoins of Credits hebben gevraagd. Daarmee kunnen ze immers toffe items kopen om hun personages, voertuigen en meer te pimpen. Hiervoor is echter een PSN tegoed nodig en dat krijg je met de PSN Card. Je kunt je kids hiermee een vast bestedingsbedrag geven en ze goed uitleggen wat ermee mogelijk is, zodat ze bewust met de virtuele centen omgaan.

Neem een abonnement op PlayStation Plus

Speel je veel online? Dan heb je een PlayStation Plus abonnement nodig. Dit is een aanvullende dienst boven al het andere dat je op de PlayStation kunt vinden. Hieronder valt ook de mogelijkheid tot online gamen en dat wordt gevangen in een lidmaatschap op de extra Plus dienst. Deze dienst geeft je toegang tot online gamen, maar biedt ook extra’s zoals exclusieve kortingen, exclusieve content en gratis games.

Elke maand wordt de line-up van titels van een update voorzien en leden kunnen dan die games geheel kosteloos downloaden en spelen. De games blijven na het downloaden ook voor altijd beschikbaar, mits het abonnement blijft doorlopen. Zo’n abonnement komt natuurlijk met kosten, maar met drie of vier games downloaden en spelen heb je die investering al terugverdiend. Niet voor niets zijn er miljoenen abonnees wereldwijd, het biedt een bewezen meerwaarde voor je PlayStation ervaring.

Een PlayStation Plus abonnement kun je op verschillende manieren afsluiten en een van de meest gebruikte is een PSN Card. Ook daarmee kun je een lidmaatschap op PlayStation Plus nemen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende opties:

- Lidmaatschap voor 1 maand
- Lidmaatschap voor 3 maanden
- Lidmaatschap voor 12 maanden

Hoe langer het abonnement is, hoe voordeliger je uit bent! Voor de maandelijkse gratis games en aanvullende bonussen kun je het PlayStation Blog in de gaten houden. Hier vind je alle updates en informatie waar je als abonnee van profiteert.

Hoe werken aankopen in games

Met een PSN Card kan je de bovenstaande zaken aanschaffen en dat zijn dan de meest gangbare aankopen. In het kader van in-game aankopen lichten we dat nog in het bijzonder even toe, gezien een PSN Card in dat opzicht als een tussenoptie fungeert. Games bieden veel in-game winkels aan, maar daar kan je niet direct met je aangeschafte PlayStation tegoed aankopen doen. Je dient je euro’s te converteren naar de in-game valuta.

Dit kun je zowel in de PlayStation Store doen bij de speciale pagina van de game in kwestie, alsook in de game zelf. Zodra je de PSN Card hebt verzilverd, dan kun je op beide manieren valuta voor de games die speelt kopen. De hoeveelheid wordt dan in de game duidelijk getoond, zodat je precies weet wat je balans is. Zie je wat tofs in de Call of Duty Store, in de Rainbow Six Store of bijvoorbeeld in de winkel van Destiny 2 bij Eververse? Met de in-game valuta die je hebt aangeschaft kun je vervolgens aankopen doen.

Je wisselt de in-game valuta dan in voor het product dat je wenst en dat wordt dan gelijk aan je spelersaccount toegekend. Op die manier kun je heel eenvoudig aankopen doen en je content verrijken met aanvullende items, waarmee jij je kunt onderscheiden. Het werkt gemakkelijk, is overzichtelijk en je krijgt precies wat je wenst.

Laatste nieuws