Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw snijdt penis van handtastelijke baas af na poging tot misbruik

Een vrouw uit Barcelona toonde echt Spaans temperament toen haar smeerlap van een baas zijn handen niet thuis kon houden.

Vrouw snijdt penis van handtastelijke baas af na poging tot misbruik

Een barmedewerker uit Barcelona is in de boeien geslagen omdat ze het geslachtsdeel van haar baas met een mes volledig afgesneden heeft. De gladjanus viel haar al maanden lastig en na de zoveelste poging besloot ze dan eindelijk het heft in eigen handen te nemen. Zodra de gluiperd weer op zijn werknemer afstapte, greep ze het dichtstbijzijnde mes om voorgoed een einde aan zijn smerige acties te maken.

Direct nadat de vrouw de worst had aangesneden ging er een golf van berouw door haar heen en besloot ze een belletje te plegen met de politie. Zelf werd ze bij het bureau in Martorell achter de tralies gezet, waar ze wacht op verder verhoor. De baas werd met afgesneden lid en al naar het ziekenhuis gesleept, waar met spoed werd geprobeerd om zijn kinderbijslag opnieuw vast te plakken aan de rest van zijn lichaam. De artsen kunnen niet garanderen dat zijn fluit daarna nog functioneert.

Bizar
  • iStock