Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: man laat tijger uit in voortuin - buurtbewoners laaiend

Ook zo’n last van die kleine keffer van dat stel op nummer 36b of dat godvergeten miauwende mormel van de al even irritante buurvrouw? Het kan altijd erger, zoals deze gek in Amerika die op een ochtend doodleuk besluit om zijn tijger zonder riem in de voortuin uit te laten.

Video: man laat tijger uit in voortuin - buurtbewoners laaiend

Het zal je maar overkomen. Je stapt half slapend, nog voor je ontbijt en de eerste kop koffie de deur uit om de krant uit de brievenbus te graaien en opeens sta je tegenover de tijger van je overbuurman. In Amerika is dat gewoon aan de orde van de dag, zoals blijkt uit onderstaande video. Overigens is het dragen van een pistool natuurlijk ook de normaalste zaak ter wereld, dus als die tijger dan over het asfalt jouw kavel op komt sprinten, kun je jezelf in ieder geval nog verdedigen tegen het roofdier en z’n eigenaar.

Achteraf liep het allemaal met een sisser af en raakte er niemand gewond. De politie is op de hoogte gesteld van de Tiger King op Houston Street, maar het is niet duidelijk of er ook een aanklacht is ingediend.

Bizar
  • Videostill