doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Fajah Lourens: 'Ik ga me niet laten chanteren om me in te enten.'

Gezondgeidsgoeroe Fajah Lourens schoof afgelopen weekend aan bij De Nacht van Rutger om onder andere over het effect van corona op je gezondheid te praten. Daar liet de powervrouw meteen even vallen dat ze niet te spreken is over het kabinet.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Fajah Lourens: 'Ik ga me niet laten chanteren om me in te enten.'

‘Beroepspraters’, dat vindt Fajah Lourens van de politici in Den Haag. “Maar ze kunnen geen crisis oplossen daar. Het zijn geen ondernemers, ze kunnen niks fixen. Ze kunnen vooral veel lullen maar niet poetsen. Snap je? En dat vind ik gewoon kwalijk.” Volgens haar had een echte ondernemer al veel eerder knopen kunnen doorhakken om de problemen op te lossen: “Mij kun je niet wijsmaken dat we een jaar in deze crisis zitten en er nog geen ziekenhuisbed is bij gebouwd. Dat gaat er bij mij niet in! Ik ben een ondernemer, ik zou het gewoon fixen. Ik geloof niet dat dat onmogelijk is. En als er dan druk op de zorg is, als dat waarheid is, waarom is dit dan nog niet opgelost? Vraag iedere ondernemer in Nederland om 1000 bedden bij te bouwen, en ze doen het.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ook over vaccinatie is ze vrij stellig: “Ik neem ook de griepprik niet. Ik heb zelf corona gehad en ik heb er helemaal geen last van gehad, behalve een beetje druk op mijn borst. Dus ik zie niet in waarom ik in vredesnaam die inenting zou moeten doen.”

Het feit dat mensen die geen prik krijgen de vrije wereld niet in mogen, maakt voor Fajah niet veel verschil: “Dat dan alles dicht blijft boeit me niet, gelukkig heb ik een fantastisch huis met een fantastische tuin. Ik ga me niet laten chanteren om me in te enten.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws