Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw tatoeëert 90% van lichaam om op vader te lijken (+FOTO’S)

Eens in de zoveel tijd delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit januari van vorig jaar, een bijzondere vrouw.

tattoo

Nadine Anderson (22) mogen we met recht een bijzondere verschijning noemen. De vrouw heeft 90 procent van haar lichaam getatoeëerd.

Tattoos
Tattoeages zijn niet meer weg te denken. Waar men vroeger nog raar opkeek als je een tattoo liet zetten, is het nu de normaalste zaak van de wereld. Toch is het voor de Schotse Nadine Anderson anders. Zij heeft bijna haar hele lichaam vol met inkt. Haar gezicht is voor een groot gedeelte getatoeëerd en zelfs haar borsten zijn helemaal grijs.

Vader
Nadines passie voor tattoos heeft ze van geen vreemde. Haar vader had al sleeves, maar dat is niets vergeleken met zijn dochter. Toen zij achttien werd snelde ze naar de tatoeëerder om haar eerste te laten zetten. Dat overlegde ze met haar vader en hij steunde haar daarin.

Grijs van de tattoos
Inmiddels is Nadine veel tattoos verder. Zo ver dat ze niet meer weet hoeveel ze er heeft. De losse tatoeages zijn inmiddels veranderd in grote grijzen vlakken, die volgens haar 90 procent van het lichaam bedekken. Toch is ze nog niet klaar met tatoeëren. Ze wil daarom met haar voeten gaan beginnen. Ook onder haar rechter oog wil ze nog aan de slag. In totaal heeft ze nu meer dan 17.500 euro aan tattoos uitgegeven.

Hoewel ze gemengde reacties ontvangt over haar uiterlijk, zit ze daar niet mee. “Mensen zeggen wel eens dat ik er spijt van krijg of geen baan kan vinden, maar dat is helemaal niet waar. Ik heb gewoon een baan en ik heb elke tattoo daarvan betaalt. Ik heb ook mijn eigen flat en leidt een heel normaal leven,” zegt ze tegen het Engelse Metro. Nadine werkt namelijk als zorgassistent en tattoomodel.