doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

DoKoemantaire - hoe Ronald bezig ging in Barça

Voetbaldocumentaires zijn trending. Eerst was er Sunderland ’til I die, gevolgd door de Netflix-serie over Tottenham en de aankondiging van een Disney-docu over Feyenoord. Nederland kon natuurlijk niet achterblijven, dus Videoland ging aan de slag met een serie over Koeman.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
DoKoemantaire - hoe Ronald bezig ging in Barça

Força Koeman is de naam van de videoserie over de voormalig bondscoach. De Zaandammer in Spanje werd gedurende de eerste maanden van zijn trainerschap bij FC Barcelona nauwlettend in de gaten gehouden door een aantal camera’s. Daardoor krijgen we heel wat interessante details te zien over de carrière van Koeman vanaf het moment dat hij tekende voor Barça.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Zo wordt er onder andere gekeken naar het drama rond sterspeler Messi, die opeens de deur uit dreigde te stappen. Het leek erop dat de Argentijn op het punt om over te gaan naar het Manchester City van Pep Guardiola, toen hij toch rechtsomkeert maakte en bij Barcelona besloot te blijven. Verder zien we de hobbelende start van het seizoen onder Koeman, die met zijn team veel puntenverlies leed aan het begin van het voetbaljaar. Ondertussen gaat de aandacht uit naar het privéleven van de coach, die zich samen met zijn familie settelt in Spanje.

Problematiek

Hoewel Koeman het bij Barça ondertussen aardig op de been houdt, gaat het drama rond de Catalaanse club gewoon door. Zo bleken ze een kleine miljard euro schuld te hebben en werd onlangs het salaris van Messi gelekt. Ondertussen staan ze natuurlijk nog 10 punten onder Atletico, met een extra wedstrijd op de teller. Stof genoeg voor een tweede seizoen, lijkt ons.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws