Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

100.000 euro opgehaald voor de Primera van Maaike

Eén van de grote slachtoffers van de dagelijkse rellen is Maaike Neufeglise uit Den Bosch. Het ‘kindje’ van Maaike en haar man, hun Primera in Den Bosch, werd in de nacht van 25 op 26 januari in korte tijd compleet overhoop gehaald. Toen het verdriet van Maaike gezien werd bij GeenStijl, besloten zij donaties te verzamelen, wat een groot succes bleek.

100.000 euro opgehaald voor de Primera van Maaike

Binnen de kortste keren is er namelijk al 100.000 euro verzameld om de schade bij de Primera van Maaike te herstellen. Talloze mensen hebben een kleine bijdrage geleverd, zodat alles weer opgeknapt kan worden.

Maaike schoof zelf ondertussen aan bij Jinek, waar ze nog een keer haar verhaal kon doen. Daar werd haar ook verteld dat er ondertussen al tienduizenden euro’s binnen waren gehaald voor haar bedrijf, waardoor ze meteen tranen in haar ogen krijg.

Uiteraard zijn er vele andere ondernemingen die nog een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat meldt ook GeenStijl bij het bericht over de mijlpaal. Van Amsterdamse buurtkroegen tot de auto van oma, talloze mensen zitten nog steeds in de problemen door de rellen rond de avondklok.