Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

OM vindt diefstal en intimidatie Akwasi niet strafbaar

Het OM heeft aangegeven dat ze de actie van Akwasi niet als iets strafbaars zien. Dat is behoorlijk bijzonder, als je kijkt naar het vonnis over de intimidatie op de dam.

OM vindt diefstal en intimidatie Akwasi niet strafbaar

Toen onze dreigende rapper daar riep dat hij Zwarte Piet een klap zou gaan verkopen, kreeg hij namelijk een duidelijke waarschuwing van het Openbaar Ministerie: "Indien Akwasi binnen een jaar nogmaals een strafbaar feit begaat, dan zal hij zich niet alleen voor dat nieuwe feit maar ook voor de uitspraak op 1 juni 2020 voor de rechter moeten verantwoorden.”

Huh, maar is het stelen van laptops en het vooral het bedreigen van een journalist dan geen strafbaar feit? Volgens het OM in ieder geval niet, want zij zeggen dat Akwasi de laptops niet afpakte ‘met het oogmerk te stelen’. En hoe zit het met zijn intimidatie van een journalist? 'Je gaat het er nu afhalen, anders heb je een probleem met mij' is blijkbaar niet dreigend genoeg, want volgens het OM is ook dat geen probleem.

Akwasi is dus gewoon lekker op vrije voeten. Voorlopig houdt hij nog wel zijn lippen op elkaar, met moeite wellicht, want hij kan vast wel lachen om dit vonnis.

Nieuws
  • BrunoPress