Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De hoogste bieder mag de toren van Trump opblazen

Zin in een echte knalfuif met Oud & Nieuw? Zonder vuurwerk kun je toch nog een knal van jewelste veroorzaken door Trump Plaza in Atlantic City op te blazen. Dan moet je wel even de portemonnee tevoorschijn halen.

De hoogste bieder mag de toren van Trump opblazen

Het duurt niet lang meer voordat Trump afscheid neemt van het presidentschap, toch? Als de Amerikaan zijn biezen pakt en weggaat uit het Witte Huis, gaat hij waarschijnlijk alweer aan de slag met de campagne voor 2024, maar tussendoor moet er ook nog gewerkt worden. Trump heeft immers nog steeds een aardig handje in de vastgoedmarkt.

Failliet

Ook daar staat zijn naam niet altijd gelijk aan succes, wat tot de nodige faillisementen heeft geleid. Zo verloor hij zijn dochterbedrijf in Atlantic City vanwege torenhoge schulden, waarna alle gebouwen die daarbij hoorden dichtgetimmerd werden. Daar zit een enorme toren tussen, die nogal een doorn in het oog van de lokale bewoners is.

Een druk op de knop

De gemeente wil die toren maar al te graag opblazen en daar hebben ze na een rechtszaak uiteindelijk toestemming voor gekregen. De burgemeester is blijkbaar wel een slimme zakenman, want hij probeert nog een slagje te slaan uit de sloop. Zo verkoopt hij de gelegenheid om de knop in te drukken die voor de vernietiging van het gebouw moet zorgen. De veiling loopt nog even, dus je hebt nog een kans om 2021 met een knal te beginnen.

Nieuws
  • BrunoPress