Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johnny de Mol ontkent mishandeling ex-verloofde

Volgens de ex-vriendin van Johnny de mol, Shima Kaes, zou de sbs-presentator haar zes jaar geleden zwaar hebben mishandeld na een aantal ruzies tijdens vakanties op Mexico en Ibiza en bij het Edison gala. Johnny de Mol ontkent alle beschuldigingen.

Johnny de Mol ontkent mishandeling ex-verloofde

Volgens Kaes heeft De Mol haar in de periode 2014-2015 ernstig mishandeld, waardoor ze destijds in het ziekenhuis is beland. Bij de mishandelingen zou De Mol haar hebben geslagen, geschopt en haar keel hebben dichtgeknepen. Eerder gaf Peter Plasman, advocaat van Johnny de Mol, in gesprek met De Telegraaf toe dat er wel eens sprake was geweest van ‘wederzijdse handtastelijkheden’, maar nu ontkent hij alle beschuldigingen.

Kaes zou verschillende bewijzen hebben van de mishandeling, waaronder foto’s van een blauw oog, gescheurde lip en blauwe plekken. Daarnaast is er volgens AD ook een verklaring van een huisarts waarin staat dat er sprake is geweest van ‘fysiek geweld’.

Publiciteitsstunt

Plasman vindt het ‘ridicuul’ dat Kaes na zes jaar met de beschuldiging aan komt zetten. Volgens hem is het de zoveelste publiciteitsstunt, opgezet door de adviseur van Kaes. Eerder dit jaar stuurde Kaes nog een brief waarin stond dat ze een betaling wou om details over de relatie met De Mol geheim te houden. Destijds deed de familie de mol meteen aangifte. Daar wordt nog steeds door het OM naar gekeken.

Nieuws
  • ad.nl, telegraaf.nl
  • BrunoPress