doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vlaams Playboy-model duikt naakt tussen de haaien [+Foto’s]

De Belgische Marisa Papen duikt normaal gesproken zonder kleren op in de Playboy, maar deze keer ging ze in haar blootje kopje onder, middenin een zee vol haaien.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vlaams Playboy-model duikt naakt tussen de haaien [+Foto’s]

Playmate

De 28-jarige Vlaming was de eerste Belgische die ooit op de cover van de Amerikaanse Playboy verscheen. Eerder stond ze al in andere edities van het mannenblad, altijd op haar eigen bijzondere manier, want Papen houdt ervan om haar kleren uit te gooien op de vreemdste locaties. Zo heeft ze al naakt geposeerd voor het Vaticaan en in Jeruzalem. Ook in Egyptische tempels is een blote Marisa op de foto gezet, maar dat ging niet helemaal zonder problemen. Ze kreeg de Egyptische autoriteiten op haar hielen, waardoor ze nu een strafblad heeft in het Noord-Afrikaanse land.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Taboe

En nu zoekt ze weer de grenzen op. Niet die van de wet, maar van de natuur. Om een steentje bij te dragen aan een betere wereld, knutselt Marisa weleens een kalender in elkaar. Ze probeert daarmee een steentje bij te dragen aan het behouden van een divers dierenrijk. Speciaal om haaien een handje te helpen, dook ze poedelnaakt het water in, midden tussen de grote roofdieren.

Naast de duik tussen de haaien schoof ze ook aan op het strand bij een paar pinguïns en liet ze een bij landen op haar tepel. Al die pikante plaatjes zijn te zien in haar nieuwste kalender. Die is al te bestellen op haar eigen website.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws