doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Koppel heeft na huwelijksreis ineens bizarre schutting om hun huis

Elke zaterdag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit mei van het afgelopen jaar, een bijzondere schutting.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Koppel heeft na huwelijksreis ineens bizarre schutting om hun huis

Toen Thomas en Rebekag Entwistle thuiskwamen van een fantastische huwelijksreis, kregen ze een onaangename verrassing. Ineens leek de Berlijnse Muur rond hun huis te staan.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Huwelijksreis

Muziekleraar Thomas (27) en zijn 24-jarige vrouw Rebekah waren pas gelukkig getrouwd in juli en wilden dat afgelopen maand vieren tijdens een elfdaagse vakantie op de Dominicaanse Republiek. So far so good, het ging echter flink mis toen het thuis ging toen ze een grote houten muur rond het huis aantroffen.

Een eigen huis

Het stel woont sinds december in hun droomhuis in Blackburn waarvoor ze ongeveer 250.000 euro betaalden. Nu is het hun grootste nachtmerrie waarin ze zichzelf totaal niet thuis voelen. “We voelen ons gevangen in ons eigen huis. Het is alsof de Berlijnse Muur ervoor is gebouwd,” vertelt Thomas tegen The Mirror.

Schuttingtaal

De enorme schutting is vermoedelijk gebouwd door een boer uit de buurt die een meningsverschil heeft met de projectontwikkelaar van het huis. Het geschil zou gaan om kadastrale grens van het huis. “Wij worden gegijzeld door een conflict dat niet de onze is. Wij kochten dit huis juist vanwege het prachtige uitzicht. Rebekah kan alleen maar huilen,” voegt Thomas toe. Het koppel houdt nu maar de gordijnen dicht.

De projectontwikkelaar gaat actie ondernemen tegen de lokale boer, aangezien de schutting illegaal is geplaatst. “Geen van onze projecten is gebouwd op grond dat niet de onze is,” stelt een woordvoerder van het bedrij. Misschien moet het bedrijf en de familie de Britse versie van de Rijdende Rechter maar eens bellen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws