Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vliegtuig moet noodgedwongen landen vanwege dronken vrouw in ondergoed

Van een drankje teveel gaan sommige mensen gekke dingen doen. Als dat in een vliegtuig gebeurt, kan het natuurlijk voor problemen zorgen.

Vliegtuig moet noodgedwongen landen vanwege dronken vrouw in ondergoed

Sierra Nicole McClinton kan blijkbaar wel lachen om haar stunt, want ze staat met een brede grijns op de politiefoto. De 25-jarige vrouw heeft een hele show veroorzaakt in een vliegtuig van CommutAir nadat ze iets de diep in het glaasje had gekeken. Uiteindelijk maakte Mcclinton het zo bont dat de piloten het vliegtuig uit de lucht moesten halen. Maar wat heeft deze pittige tante in godsnaam gedaan om in haar eentje een heel toestel op de grond te krijgen?

Gekotst, geknokt en gestript

Om te beginnen heeft ze over zichzelf heen gekotst, waarna ze haar besmeurde broek besloot uit te trekken. Tijdens het uitkleden kreeg ze het aan de stok met een medepassagier, die wel genoeg had van de pisdronken reiziger. Toen moest er natuurlijk cabinepersoneel bijgehaald worden om de ruzie te sussen, maar ook dat ging niet van een leien dakje. McClinton was wel klaar met het al het gezeik, dus ze besloot een tik uit te delen aan één van de stewardessen.

Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. De show had nu wel lang genoeg geduurd. Het vliegtuig werd de lucht uit gehaald en de beschonken passant werd met handboeien, zonder broek de deur uit geschopt. Einde vliegreis.

Bizar
  • New York Post
  • Unsplash