doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Douchende vrouw op reclamebord moet weg - zorgt voor ongelukken

Reclameborden zijn meestal niet heel erg spannend, maar deze was toch wel het bekijken waard. Sterker nog: hij was blijkbaar zo interessant dat chauffeurs die hem zagen hangen er iets te lang naar bleven staren.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Douchende vrouw op reclamebord moet weg - zorgt voor ongelukken

De 40-jarige Sam Collins heeft een winkel voor badkamers in het Engelse Nottingham. Hij bedacht een creatieve reclame, waarbij naakte vrouwen te zien waren onder de douches die hij verkocht. Hij vond het wel een grappig idee om een poster op te hangen aan de buitenkant van zijn gebouw, zodat het net lijkt of je bij iemand in de badkamer naar binnen kijkt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ophef

“Het is helemaal niet grof en je ziet eigenlijk nauwelijks iets”, zegt hij in een interview met The Sun. “We hoopten vooral dat mensen er gewoon om zouden kunnen lachen.” Het tegendeel is echter waar, want de poster heeft voor een hoop ophef gezorgd. De schaamteloze vrouw zou automobilisten namelijk afleiden en daar wil de gemeente niets van weten. Zij hebben dan ook gevraagd of de schone dame haar douche zo snel mogelijk wil verlaten.

Onbegrijpelijk

Dat het zo’n probleem is, begrijpen de inwoners van Nottingham eigenlijk niet. “We zien toch overal naakte lijven? Op sociale media, op televisie. Waarom zorgt dit dan voor zoveel gedoe?” zegt een 32-jarige bewoner.

De Gemeente blijft echter bij hun standpunt en inmiddels is er een ambtenaar op de winkel afgestuurd met de nobele taak om te zorgen dat Collins zijn poster zo snel mogelijk van de muur haalt. Mevrouw heeft ondertussen al lang genoeg onder de douche gestaan.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws