doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Jongen wordt in penis gebeten door slang tijdens toiletbezoek

Het is de nachtmerrie van elke man: een 18-jarige jongen werd afgelopen week door een python gebeten terwijl hij op het toilet zat. Het dier was via de waterleidingen door het toilet omhoog gekropen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Jongen wordt in penis gebeten door slang tijdens toiletbezoek

Stel je voor: je zit rustig op het toilet een beetje op je telefoon te scrollen en opeens voel je een helse pijn in je tampeloeres. Wanneer je naar beneden kijkt, zie je een slang aan de punt van je jongeheer hangen. Voor de Thaise Siraphop Masukarat werd deze kwade droom werkelijkheid. Een python van meer dan een meter lang was uit het toilet gekropen om hem te grazen te nemen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Nadat het dier had toegeslagen sprong de jongen meteen op, maar de slang liet niet los. In paniek rende hij naar de deur, waarna hij de slang tussen de deuropening vastklemde. Het plan van de jongen was succesvol en het beest liet zijn 'prooi' los. Ondertussen had de moeder van het slachtoffer de hulpdiensten al gebeld.

Toen de ongelukkige jongen in het ziekenhuis kwam, bleek algauw dat zijn gehavende geslachtsdeel nog wel te redden was. Hoewel hij nog wel pijn heeft, kan hij zijn gereedschap vrij snel weer gebruiken. Wat de slang betreft: die heeft het ongeval ook overleefd en is ondertussen weer vrijgelaten in het bos.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws