doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw viert jubileum van haar bruiloft met een boom

Trouwen zorgt binnen relaties nog weleens voor wrijving. Voel jij niets voor die poespas, maar wil de vriendin al te graag een ring om haar vinger? Dan kan ze altijd nog met een boom trouwen, zo bewijst de Britse Kate Cunningham.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-60ce64af885df img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60ce64af885df img{#fig-60ce64af885df img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-60ce64af885df img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60ce64af885df img{#fig-60ce64af885df img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-60ce64af885df img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60ce64af885df img{#fig-60ce64af885df img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-60ce64af885df img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60ce64af885df img{#fig-60ce64af885df img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Vrouw viert jubileum van haar bruiloft met een boom

Kate Cunningham had deze week iets te vieren. Precies een jaar geleden trouwde zij met een boom in het Rimrose Valley Country Park. En met een boom bedoelen we niet een boom van een vent, maar een echte boom, zo een met takken en bladeren. Het gelukkige stel vierde het jubileum samen met een aantal gasten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Een gelukkig koppel

Kate Cunningham en haar boom zijn vrijwel elke week samen. Volgens de 38-jarige vrouw is haar huwelijk één van de beste keuzes die ze ooit heeft gemaakt. Toen ze voor het eerst in Rimrose Valley Country park kwam en haar boom zag, wist ze meteen dat het de juiste was. Na een jaar samen bezoekt ze hem nog steeds meerdere keren per week.

Het huwelijk

De bruiloft van Kate en haar boom trok heel wat publiek. Er kwamen tientallen mensen op af en tijdens de ceremonie werd er gezongen en poëzie voorgelezen door lokale artiesten. Na de bruiloft veranderde Kate haar achternaam in Elder, naar de Engelse naam voor de soort boom waarmee ze is getrouwd. Wie overigens denkt dat Kate een verstokte vrijgezel is met een verzameling spinnenwebben tussen de benen, heeft het mis. Ze heeft gewoon een vriend, maar hem werd gevraagd om thuis te blijven.

Een goed doel

De Brit is overigens niet de eerste persoon die met een boom is getrouwd. Activisten in Mexico deden hetzelfde om aandacht te vestigen op illegale ontbossing. Helemaal kierewiet was de actie van Kate dan ook niet. Ook het huwelijk van Kate en haar boom dient om een goed doel te steunen. Er zijn plannen om een snelweg aan te leggen door Rimrose Valley Country Park. Kate heeft zich aangesloten bij een campagne die de bouw van de snelweg tegen wil gaan. Met haar huwelijk probeert ze extra aandacht te krijgen voor de campagne.

Schaamte

De voormalige assistent-docent geeft aan dat ze zich niet schaamt voor het huwelijk met de vlierboom. Haar vriendinnen vinden het ook geen probleem. “Een paar dagen geleden zijn mijn vrienden en ik langs de boom gegaan om gedag te zeggen en een klein feestje te houden”, zegt Kate. Alleen de 15 jaar oude zoon van Kate had in het begin wat moeite met het huwelijk. Ondertussen heeft hij echter begrip voor de keuze van zijn moeder.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws