doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man pakt foutparkeerder aan door hele auto in te pakken met plasticfolie (+FOTO) 

Heeft iemand z’n bolide wéér op jouw parkeerplek gekwakt? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen: je zet die asobak op kratjes, je schuift een vriendelijk doch dringend verzoekje tot verkassen onder de ruitenwisser, of je gooit het zoals Tobe Bailey over een andere boeg: meters plasticfolie.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man pakt foutparkeerder aan door hele auto in te pakken met plasticfolie (+FOTO) 

Wanneer het op parkeren aankomt heb je simpelweg twee soorten mensen. Je hebt de normale parkeerders en je hebt de ‘Ik heb schijt aan alles en parkeer mijn bak gewoon waar ik wil’-parkeerders. De Britse Tobe Bailey krijgt wekelijks, pardon, dagelijks te maken met die laatste categorie. Het niet parkeren-bordje van de Brit wordt klakkeloos genegeerd en er is drie keer per week wel ‘een idioot’ die er toch parkeert. Tobe had het helemaal gehad met dat geouwehoer en besloot de Opel Corsa-rijder die zijn inrit blokkeerde een lesje te leren.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Waar menig heethoofd de auto gewoon zou laten wegslepen, pakte de Engelsman het in eerste instantie wat vredelievender aan. Hij liet een briefje achter onder de ruitenwisser, maar de volgende ochtend stond het blik er nog steeds. Tijd voor grover geschut.

Auto inpakken

Tobe, die pas een lading palletfolie had laten bezorgen, vond een nuttige bestemming voor zijn zwarte folie. Hij slingerde het zwarte plastic rondom de Opel Corsa en in mum van tijd snelde er zich een buurmeisje naar de auto. Ze was pas in de straat komen wonen en zag er de grap gelukkig wel van in.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws