Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Vermiste Henry Pfaff zat in hennephandel'

Morgen is hij vier weken vermist, de 25-jarige Henry Pfaff uit Eindhoven. Het is een vermissing met een verhaal. Want wa...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png
Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een blauwe spijkerbroek en nette zwarte schoenen met een witte rand en een zilveren detail op de zijkant. Henry heeft diverse tatoeages. Op zijn linkerhand heeft hij een roos. Op de binnenzijde van zijn rechterpols staat de tekst ‘Pfaffke’. Onder zijn rechteroog heeft hij 3 puntjes. Daarnaast heeft hij op zijn rechter/ linkerarm diverse tatoeages.

Hoe hard wordt hieraan gewerkt?

Pas na het weekend kreeg de familie te horen dat Henry daar helemaal niet zat, onthult De Vries. “En toen is pas het onderzoek naar die verdwijning opgestart”, aldus de misdaadverslaggever. Samen met een kennis heeft De Vries een tip gestuurd naar de politie, maar daarop heeft hij nog geen reactie ontvangen. “En dan bekruipt je wel een gevoel van: nou jongens, hoe hard wordt hieraan gewerkt?”
"Hij zou altijd vertellen aan zijn moeder waar hij heen ging. Hij kan niet vrijwillig weg zijn gegaan, dat zou hij nooit doen", zegt een bekende van de familie Pfaff. De familie houdt er rekening mee dat Henry gedwongen is mee te gaan met iemand.

Zat Henry in de hennep?