Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vlinderscrime publiceert het dossier Holleeder

Misdaadwebsite Vlinderscrime heeft het complete dossier van topcrimineel Willem Holleeder gepubliceerd.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Misdaadwebsite Vlinderscrime heeft het complete dossier van topcrimineel Willem Holleeder gepubliceerd. Van onze verslaggever Mylène de la Haye. 

“Willem Holleeder bekend in de drugs handel te zitten met Lucas Boom Holleeder en verklaard het volgende over hem.” De oplettende lezer zal opmerken dat er twee spelfouten in voorgaande quote staan (bekend moet bekent zijn en verklaard verklaart). Dat komt omdat deze quote afkomstig is van de site vlinderscrime.nl van ex-crimineel en tweevoudige moordenaar Martin Kok.

Het leesd als een spannend boek

Deze zelfbenoemde misdaadjournalist kan niet praten (omdat hij harder stottert dan een machinegeweer) en ook niet schrijven (hij gooit alles met taal en typefouten gewoon z'n site op) maar hij heeft wel vaak een mooie scoop, in dit geval het volledige dossier van Willem Holleeder met diens allereerste verklaring (o.a. over hoe hij met de geliquideerde Lucas Boom in de drugshandel zat). Voor sommige PDF bestanden (o.a. een verklaring van Astrid Holleeder) moet je je computer wel even op z'n kop zetten omdat Kok dat 94 pagina's tellende bestand ondersteboven op z'n site heeft gezet. Maar, om met Martins woorden te spreken: het leesd als een spannend boek.

Lees het dossier op Vlinderscrime.nl, via deze link.