Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Asielzoekers vergrijpen zich aan Duitse festivalgangers

Weer zijn Duitse vrouwen het slachtoffer geworden van grijpgraag gespuis. Slechts een half jaartje na het drama in Keule...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Weer zijn Duitse vrouwen het slachtoffer geworden van grijpgraag gespuis. Slechts een half jaartje na het drama in Keulen hebben deze week al 26 vrouwen aangifte gedaan van intimidatie en aanranding. Asielzoekend tuig zou de misdaad op hun geweten hebben. 

Zes maanden geleden. Toen werden in Keulen, tijdens de nieuwjaarsnachttalloze meisjes en vrouwen geïntimideerd, beroofd, betast en zelfs verkracht door asielzoekers en Duitsers van Noord-Afrikaanse afkomst. Maar liefst 1100 vrouwen deden aangifte. De ophef was, uiteraard, groot in Europa. Maar goed, massale 'ophef' kennen we nu wel - na Charlie Hebdo hielden we ook even niet voor mogelijk dat barbaarse moslimterroristen zich binnen afzienbare tijd opnieuw zouden opblazen in onze steden. Van veroordelingen kwam het overigens nauwelijks en al heel snel verdween 'Keulen' van de voorpagina's.

Lees ook: woede over royaal winkeltegoed vluchtelingen

Geen lessen getrokken

Ondanks verwoede pogingen van de Duitse overheid om een bepaald deel asielzoekers wat fatsoen bij te brengen, blijkt deze week dat sommige 'nieuwe Duitsers' duidelijk geen lessen hebben getrokken uit het drama in Keulen. Op de slotavond van het vierdaagse muziekfestival Schlossgrabenfest (zie foto, toen was het nog gezellig) in Darmstadt, een stad in het zuiden van Duitsland, zijn weer tientallen vrouwen en meisjes aangerand. De vrouwen werden omsingeld, bedreigd en betast. Het aantal aangiftes staat sinds gisteren op 26, maar de verwachting is dat dit nu al verschrikkelijke cijfer nog op kan lopen. 

Lees ook: afschuwelijke ziekte velt Midden-Oosten.. en komt misschien wel onze kant op (FOTO'S)

'Zuid-Aziatische mannen'

En, surprise, suprise, wederom zouden asielzoekers deze werkelijk walgelijke actie op hun geweten hebben. De aangerande vrouwen - in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar - spreken over 'Zuid-Aziatische' mannen. Om een treffend voorbeeld te geven: drie asielzoekers uit Pakistan zijn opgepakt. De mannen staan inmiddels weer op vrije voeten, maar blijven verdachten. Daarnaast heeft de politie van Darmstadt nog meer verdachten op het oog. 

Lees en zie ook: asielzoekers vallen Duitse man aan die opkomt voor lastiggevallen vrouw (VIDEO)

't Land (lees: Europa) uitzetten en nooit meer terug laten komen, als je het ons vraagt.