Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Moeder steekt dochter in de fik na 'fout' huwelijk

Een drama in Pakistan. Daar heeft een moeder haar bloedeigen dochter op ronduit gruwelijke wijze vermoord. De 18-jarige...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Een drama in Pakistan. Daar heeft een moeder haar bloedeigen dochter op ronduit gruwelijke wijze vermoord. De 18-jarige dochter werd levend in brand gestoken. En dat allemaal omdat moeders het niet eens was met haar huwelijk.

18 jaar. Ouder is de Pakistaanse Zeenat Rafique helaas niet geworden. En dat is de schuld van Parveen Bibi, haar bloedeigen moeder. De jonge dochter van Parveen stapte heimelijk in het huwelijksbootje met haar grote liefde Hassan Khan (zie foto). De familie van Zeenat kreeg al snel lucht van de huwelijksvoltrekking, waarna Parveen en haar zoon een werkelijk verschrikkelijk besluit namen: ze zouden een abrupt einde maken aan het leven van Zeenat.

Lees en zie ook: ziedende vader geeft moordenaar dochter klappen (VIDEO)

Ze stierf een gruwelijke dood

Toen Zeenat alle moed bij elkaar had geraapt, keerde ze daags na haar huwelijk terug naar haar ouderlijk huis in de Pakistaanse stad Lahore. Haar intentie was om het geschil bij te leggen met haar familie, maar daar hadden haar moeder en broer weinig trek in. Thuis werd de 18-jarige vastgebonden aan een bed, met benzine overgoten en vervolgens in brand gestoken. Zeenat maakte geen enkele kans en stierf een gruwelijke dood. Op haar lichaam zijn ook wurgsporen aangetroffen. 

Geschonden eer

Na de vreselijke moord gaf Parveen zichzelf aan bij de politie. Ze vertelde de agenten geen spijt te hebben van haar walgelijke daad: Parveen voelde zich geroepen de zogenaamd 'geschonden eer' van haar familie ongedaan te maken. De broer van Zeenat is op de vlucht geslagen.

En wij maar denken dat onze schoonmoeder niet te pruimen was..