Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Maak 'n één-tweetje met Head & Shoulders!

Kans maken op een flinke voorraad Head & Shoulders-producten voor jou én je teammaten? Verras ons dan met een onverv...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Kans maken op een flinke voorraad Head & Shoulders-producten voor jou én je teammaten? Verras ons dan met een onvervalst één-tweetje! 

Head & Shoulders en sport: het is en blijft een topteam. Wie optimaal wil presteren op het veld kan nou eenmaal niet afgeleid worden door een jeukende, brandende hoofdhuid. 't Is niet voor niets dat Head & Shoulders dé shampoo is van legendes als Iker Casillas, Joe Hart en Manuel Neuer. Juist, atleten die wél afreisden naar het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk.

Voor het gehele team!

Geen zorgen, we vragen je niet datzelfde niveau te bereiken. Wel dagen we jou, de Hollandse teamsporter, uit op een originele manier invulling te geven aan het aloude sportfenomeen 'één-tweetje'! Verras ons met een video van jou én je teammaten, waarin het klassieke één-tweetje een geheel nieuwe betekenis krijgt. De inzender van de leukste video ontvangt een groots Head & Shoulders 2in1-pakket, met de smaken 'For Men', 'Menthol Fresh' en 'Classic'voor het gehele team. Hoef je niet meer naar de winkel!

Dit kunnen jullie toch beter?

Inspiratie opdoen? HoomanTV, het YouTube-kanaal van Amerikaan Hooman Nouri, geeft je een puike voorzet. Nu hebben Amerikanen geen verstand van, pak 'm beet, voetbal of hockey, maar een goeie grap uithalen met shampoo kunnen ze wel. Al gebiedt de eerlijkheid ons te zeggen: dit kunnen jullie toch vele malen beter? 

Teamuitje

H&S 2in1 beschermt de hoofdhuid van sporters tegen roos en geeft hun bossen mannenhaar glans. Zo kan zelfs de zondagsvoetballer zorgeloos de superster van zijn vereniging uithangen. H&S 2in1 is niet zomaar goed geschikt voor de teamsporter: door de formule - twee producten in één fles - is HS 2in1 ideaal voor bijvoorbeeld een teamuitje!

Doe mee en mail je inzending via WeTransfer (vanwege de grootte) naar marketing@panorama.nl!