Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Thaise baby 14 keer neergestoken en levend begraven door bloedeigen moeder

Deze baby heeft een extreem zware start van zijn leven, maar overleeft het op miraculeuze wijze. De pasg...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Deze baby heeft een extreem zware start van zijn leven, maar overleeft het op miraculeuze wijze.

De pasgeboren Aidin, van nu zeven maanden oud, werd in Thailand maar liefst 14 keer neergestoken en daarna levend begraven door zijn bloedeigen moeder. Dankzij een oplettende voorbijganger overleefde het kereltje wonder boven wonder de verschrikkelijke moordpoging.

Heldin

Een 53-jarige plaatselijke veeherder, Kachit Krongyut, zag een klein voetje boven de grond uitsteken en hoorde een geluid dat verdacht veel op het gehuil van een baby leek. ''In eerste instantie dacht ik dat het om een dier ging, totdat duidelijk werd dat het een baby was'', zei Kachit. Ze bedacht zich geen moment en kwam gelijk in actie. Met haar handen groef ze het baby'tje op en bracht hem samen met haar man Pornchai naar het ziekenhuis.

Lees en zie ook: vader laat kind achter in snikhete auto, stopt haar daarna in koelkast

Veel geluk

In het ziekenhuis behandelden de dokters de wonden van het vechtertje. ''Hij heeft erg veel geluk gehad. Een paar uur later en hij had het waarschijnlijk niet overleefd'', aldus Pornchai. Volgens de artsen was de grond de reden dat Aidin de aanslag op z'n leven heeft overleefd. De druk van de aarde voorkwam dat het jochie te veel bloed verloor.

Lees en zie ook: is hij het, of niet? Na 35 jaar 'herenigd' met dood gewaande zoon

Nieuw thuis

Eenmaal aangesterkt en redelijk opgeknapt werd Aidin opgenomen in het Kaen Thong-weeshuis waar hij kon wachten op een nieuw gezin. En dat gezin kwam er: een Zweeds koppel meldde zich aan om Aidin te adopteren. ''We zijn erg blij dat Aidin naar een goed gezin kan en een comfortabel leven zal leidden'', aldus één van de verzorgers van het weeshuis. 

Lees en zie ook: engelsman eet moederkoek als ontbijt (VIDEO + FOTO'S)

'Moeder'

Wat zijn 42-jarige 'moeder' betreft, mogen we van geluk spreken dat ze is opgepakt en aangeklaagd voor poging tot moord en het aan het lot overlaten van haar eigen kind. Voetafdrukken en bandensporen van een motor leidde de politie naar haar. Wat haar bezielde of haar tot wanhoop dreef is niet duidelijk. Wat het ook moge zijn, niets maar dan ook niets kan verantwoorden om tot zulke acties over te gaan. Wat ons betreft mag ze wegrotten in het gevang.

Het ga je goed, Aidin!