Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw klaagt KFC aan omdat bucket niet tot de top gevuld was

Een vrouw klaagt KFC aan voor 20 miljoen dollar omdat haar 'bucket' niet tot de top was gevuld. De 64-jarige Anna...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Een vrouw klaagt KFC aan voor 20 miljoen dollar omdat haar 'bucket' niet tot de top was gevuld.

De 64-jarige Anna Wurtzburger uit New York vult de Amerikaanse droom op een wel heel rare manier in. Ze klaagt de Kentucky Fried Chicken aan voor 20 miljoen dollar.

Lees en zie ook: moeder treft ongedierte aan in 'bucket' gefrituurde kip (FOTO'S)

Vals adverteren

De afgelopen zomer kocht de weduwe een familiebucket van 20 dollar. Om haar vingers bij af te likken, zou je denken. Maar Anna kwam er tot haar stomme verbazing achter dat de bucket niet tot de top gevuld was. Volgens haar zou dit vallen onder het kopje 'vals adverteren', omdat de foto's doen beweren dat dit wel het geval is. ''Ik kwam thuis en zei, 'waar is de kip?' Ik dacht dat ik een aantal maaltijden zou hebben'', aldus Anna tegen de tabloid New York Post. Ze voelde zich bedrogen en besloot gerechtelijke stappen te nemen.

Op een bord

Volgens het hoofdkantoor van KFC in Georgia is de enige reden dat de advertentie zo is gemaakt dat men de kip tenminste kan zien. Anna is het daar volstrekt mee oneens en vindt dat als de KFC wil dat het publiek de kip kan zien, ze de kip gewoon op een bord moeten leggen.

Lees ook: vader en zoon jatten duizenden kipvleugeltjes

Geen poot om op te staan

Ook al leeft de kippige vrouw van de bijstand, ze is toch bij machte om een advocaat in de arm te nemen. Ze hoopt met deze aanklacht 20 miljoen dollar bij elkaar te scharrelen. Een woordvoerder van de KFC zegt dat de vrouw met deze claim echter geen kippenpoot om op te staan heeft.