Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

EINDEJAARSWINACTIE: BOARDWALK EMPIRE DVD-BOX

De serie schetst het leven en het tijdperk van Enoch 'Nucky' Thompson. In vijf seizoenen ondergaat Nucky meedogenloze...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De serie schetst het leven en het tijdperk van Enoch 'Nucky' Thompson. In vijf seizoenen ondergaat Nucky meedogenloze machtsstrijden en komt hij tegenover opportunistische rivalen te staan. Terence Winter en regisseur Martin Scorses creëerden de met een Emmy bekroonde HBO-dramaserie Boardwalk Empire.

Seizoen 1: 1920 - Enoch Thompson, ofwel Nucky is door zijn dubbelrol als politicus en smokkelaar de onbetwiste heerser in de stad in een eeuw waar de illegaliteit van alcohol een gouden situatie schept voor smokkelaars en verkopers die zich willen verrijken.

Seizoen 2: 1921 - Na hun gesjoemel tijdens de burgemeestersverkiezing van Atlantic City lijken Nucky en de jonge WOI-veteraan Jimmy Darmody de stad compleet in hun zak te hebben. Ze verliezen echter de controle als Nucky wordt gearresteerd wegens verkiezingsfraude en vrienden en familieleden beginnen te twijfelen aan hun loyaliteit.

Seizoen 3: 1922- Zijn huwelijk met Margaret is een schijnvertoning geworden. Nucky heeft er ook een nieuwe concurrent bij: de lichtgeraakte gangster Gyp Rosetti. Het conflict haalt het beste... en het slechtste in Nucky naar boven.

Seizoen 4: 1924 - Jazz drukt voor het eerst zijn stempel en de Charleston is alomtegenwoordig. Nucky probeert zich, na Rossetti's machtsgreep, gedeisd te houden. Maar al snel zet hij zijn zinnen op een lucratieve landinvestering in Tampa.

Seizoen 5: Met het einde van de drooglegging in zicht zoekt Nucky de legaliteit op door verbonden te smeden met producenten van sterke drank.

www.hbo.com

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.