Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Japans horrorhuis met negen doden, waarvan twee onthoofd

Lichaamsonderdelen gevonden in koelboxen

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

In de Japanse stad Zama, vlakbij Tokyo, heeft de politie een gruwelijke vondst gedaan. In een eensgezinswoning vond men lichaamsdelen van maar liefst negen personen. De organen waren opgeslagen in koelboxen. Er werd ingegrepen nadat de buren hadden geklaagd over stank. Inmiddels is een van de slachtoffers geïdentificeerd. Het zou gaan om een 23-jarige vrouw die al enige tijd vermist is.

Bewoner

In de boxen zijn ook twee losse hoofden gevonden. Een dna-test moet nu uitwijzen wie al deze lichaamsdelen toe behoren. De Japanse autoriteiten hebben op dit moment een verdachte vast gezet, tevens de rechtmatige bewoner van het 'horrorhuis'. Onderzoek moet nader ophelderen wat hij met deze zaak te maken heeft.

Pers- en publiek zijn toegestroomd om het werk van de politie in Zama te kunnen volgen

Social media

Over die verdachte gesproken: hij is in beeld gekomen bij de zoektocht naar de hierboven al genoemde 'vermiste vrouw'. Zij werd onderwerp van een recherche-actie nadat haar broer zich kwam melden bij de politie met het verhaal dat ze al enige dagen niet meer gezien was.

De politie deed daarna in samenwerking met deze broer een schokkende ontdekking. Zowel het vrouwelijke slachtoffer als de man die nu vast zit bleken actief op een social media-site voor mensen die zelfmoord willen plegen. Bij het natrekken van de onderlinge chats bleek ook dat de twee over het onderwerp zelfdoding met elkaar converseerden. Of de verdachte ook de andere slachtoffers in de koelboxen heeft leren kennen via deze 'suicide-site' is nog niet duidelijk.

@backlink(158489)

Ventilator

Het horrorhuis stonk dat het een aard had. Desondanks had de verdachte man altijd zijn ventilator aan, kennelijk om de rottingslucht in zijn woning te verdrijven.