Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit wordt jouw TV-avond!

Elke dag rond vier uur zoekt Panorama drie kijktips voor de komende televisieavond uit, zodat je precies weet waar je je op kunt verheugen. De tips voor dinsdag 7 november:

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Filmtip:

Dawn of the Planet of the Apes

Nadat een virus tien jaar eerder vrijwel de gehele wereldbevolking uitmoordt probeert een kleine groep mensen met beperkte middelen te overleven. Tijdens een expeditie stuiten ze op een groep genetisch geëvolueerde mensapen, aangevoerd door de intelligente chimpansee Caesar. De onderzoekers hebben vreedzame intenties en willen met de apen samenwerken, maar na een kort vredesbestand komt het onherroeppelijk tot een conflict tussen mensen en apen en barst de strijd los. Een spektafelfilm van jewelste! Check hieronder de trailer.

Zender: Veronica

Tijdstip: 20.30uur

@backlink(167015)

Tennistip:

Andy Murray - Roger Federer

Andy Murray maakt vanavond na maandenlang blessureleed zijn comeback tijdens een exhibitiewedstrijd tegen levende tennislegende Roger Federer. Het wordt voor de 30-jarige Brit de eerste partij sinds hij na Wimbledon aan de kant kwam te staan met een pijnlijke heup. Federer trekt naderhand naar Londen waar de 36-jarige Zwitser zich zal voorbereiden op de ATP Finals die komende zondag van start gaan. Een duel tussen twee absolute tennissterren, weer eens wat anders dan voetbal!

Zender: Eurosport 1

Tijdstip: 20.30 uur

Weet King Roger de Britse tennishoop Andy Murray te verslaan?

@backlink(164389)

Serietip:

Empire

Empire is een show gesitueerd rond het hip-hop imperium van Lucious Lyon (Oscar-genomineerde Terrence Howard - Iron Man, Hustle & Flow), een charismatische superster die zich klaar maakt voor de beursgang van zijn bedrijf. Dat avontuur gaat gepaard met de nodige legale en vooral illegale middelen, want in de wereld van muziek en hiphop moet je over lijken gaan om de beste te blijven. Eén van de betere series op televisie, absoluut de moeite waard! Check hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Zender: FOX

Tijdstip: 21.00 uur