Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man (51) geliquideerd in Eindhoven

In de straat Den Bult Eindhoven is donderdagochtend een man doodgeschoten. Het gaat om een 51-jarige Eindhovenaar.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Het slachtoffer is doodgeschoten in zijn klassieke Mercedes, lezen we in het Eindhovens Dagblad. En naar verluid bevond zijn lichaam zich al een poosje in de wagen. Het zou gaan om Toon S., een bekende van de politie, meldt Crimesite.

Woensdagavond

De politie kreeg vanmorgen rond 08.00 uur een melding van het incident, maar volgens een geïnterviewde buurtbewoner is er mogelijk al woensdagavond om 23.30 uur geschoten. Dat betekent dus dat er een tijdspanne van meer dan acht uur is verstreken voordat hij werd ontdekt.

@backlink(170647)

Knallen

De omwonende hoorde gisterenavond laat, kort voor middernacht, knallen. Het slachtoffer verliet op rond die tijd waarschijnlijk het huis van zijn vriendin, die aan Den Bult woont.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: 'Rond 08.00 uur werd de beschoten man door een jongen uit hetzelfde huis gevonden. Buren werden wakker toen ze hem hoorden schreeuwen. Er werd direct een traumahelikopter naar de wijk gestuurd, maar bij aankomst van de hulpdiensten bleek het slachtoffer al overleden.'

De Mercedes waar het slachtoffer in werd aangetroffen.

Drone

De gedode man zat aan de bestuurderskant. Een Team Grootschalig Onderzoek van de politie Oost-Brabant onderzoekt op dit moment het incident. Mensen van de Landelijke Eenheid van de politie laten een drone over de wijk in Eindhoven vliegen.

Politie en een forensisch specialist