Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hakim Ziyech aangevallen bij spelersbus door eigen ‘fans’

Het was een inktzwarte dag voor Ajax gisteren. Niet alleen werd de club vernederd door PSV, die vervolgens het kampioenschap pakte, ook een aantal supporters konden zich niet gedragen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Frustratie

Een brok van frustratie van de Amsterdammers kwam gisteren vrij in Eindhoven. Het team van Erik ten Hag verloor kansloos met 3-0 in het Philips Stadion. Daar bovenop pakte Nicolas Tagliafico en Siem de Jong een rode kaart wat het fiasco compleet maakte. Een gedeelte van het uitpubliek kon zich eveneens niet gedragen en gingen ver buiten hun boekje. Zo gooiden ze met vuurwerk naar de PSV-supporters.

@backlink(170823)

Confrontatie

Maar voor de Ajacieden hield het niet op bij het stadion van de tegenstander. Een aantal fans zochten de confrontatie met de spelersgroep bij terugkomst bij het stadion. Zij hielden daar de spelersbus tegen en kwamen verhaal halen bij de spelers vanwege de slechte prestaties van het team. Daarbij bleef het niet bij enkel praten want sommige spelers van de club uit de hoofdstad kregen de volle lading. Zo werd middenvelder Hakim Ziyech geduwd nadat hij uit de bus kwam, meldt De Telegraaf. De speler heeft daarop al zijn foto’s waarop hij in Ajax-tenue was verwijderd. Als profielfoto heeft Ziyech dan ook een foto van zichzelf in het tenue van het Marokkaanse elftal. Het lijkt dan ook dat de speler bezig is aan zijn laatste seizoen voor Ajax.