Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de Lamborghini van Hakim Ziyech

Elke zaterdag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit juli van dit jaar, de Lamborghini van Hakim Ziyech.

Zien: dit is de nieuwe Lamborghini van Hakim Ziyech

Hakim Ziyech is een van de meest creatieve spelers bij Ajax. Daar hoort natuurlijk ook een prachtige wagen bij moet hij gedacht hebben.

Hakim Ziyech

Het is een van de grote vragen bij Ajax: blijft Hakim Ziyech? De speler lijkt in de belangstelling te staan van een aantal clubs, maar echt concreet wordt het niet. Voor het geld hoeft hij het in ieder geval niet te doen lijkt het, want de international van Marokko heeft een Lamborghini aangeschaft. En terecht, want de voetballer heeft een prachtig seizoen achter de rug en nam Ajax regelmatig op sleeptouw.

Lamborghini Urus

Het nieuwe speeltje van de voetballer is niet zomaar een bak. De prijs van een nieuwe Lamborghini Urus ligt kaal namelijk rond de 278.000 euro. Maar waarschijnlijk neemt de speler niet met het simpelste genoegen en heeft hij aan de binnenkant natuurlijk de laatste snufjes. De Urus kan een topsnelheid halen van 306 kilometer per uur en gaat in 3,6 seconden van 0 naar 100. Hij heeft nu dus totaal geen excuus meer om ooit te laat op een training te komen.

Zo ziet de Lamborghini Urus er van achteren uit.