Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dionne gaat na It Takes 2 door met zingen

BAARN - Dionne Slagter gaat na het winnen van It Takes 2 door met zingen. "Dit is niet het einde. Ik ga doorpakken", zegt de YouTuber in haar vlog. "Dit is het moment voor mij dat ik vertrouwd op het podium sta en vertrouwd ben met mijn stem. Dit is het moment dat ik moet doorgaan."

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Dionne versloeg in de eindronde van de duettenstrijd mede-finalist Eva Cleven. "Ik merk dat zingen mijn passie is", zegt Dionne alias OnneDi. "Dat staat voor mij altijd op nummer 1."

Ze kijkt met veel voldoening terug op de afgelopen zeven weken. "Wat is het spannend geweest de afgelopen weken. En wat heb ik genoten, optimaal genoten. Ik heb veel gezongen, veel geleerd over mezelf en mijn stem. Natuurlijk stopt het hier niet. Ik heb voor mezelf een heleboel gewonnen en overwonnen. En dat is de grootste prijs."

Dionne sluit niet uit dat ze opnieuw samenwerkt met Marcel Veenendaal van Di-Rect, die haar de tijdens de duettenstrijd begeleidde. "Lieve Marcel. Dit was een topavontuur met jou. Dat ik jou heb mogen leren kennen op het podium was een cadeautje voor het leven."

Al vanaf kinds af aan droomde Dionne om zangeres te worden. Door It Takes 2 en de begeleiding van Marcel vond ze weer de drive om te gaan zingen. “Voor mij staat dit traject voor zóveel. Ik word helemaal emo”, zei de winnares in de in de laatste uitzending.