Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Braziliaanse zakenvrouw vermoord bij Australische rivier

Een man die enige tijd een relatie met Cecilia Haddad had is nu verdacht.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De Braziliaanse Cecilia Haddad (38) is op zondag 29 april dood gevonden bij de Lane Cave-rivier in het noorden van de stadsregio van Sydney. Haar lichaam werd drijvend en gekleed in het water aangetroffen door passerende kayak-liefhebbers. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Hoofdverdachte is haar ex-vriend Maria Santoro, die nu op de vlucht is geslagen.

Relatie

Op vrijdagavond 27 april - onze Koningsdag - zou ze nog een barbecue in Sydney met vrienden hebben bijgewoond. Na die meeting verdween ze van de radar. De politie zocht in de dagen na de vondst van haar stoffelijk overschot volop naar items die een relatie zouden kunnen hebben met haar dood. Elders in de stad vond men haar rode Fiat 500. Mogelijk zijn is de sleutelset behorende tot dit oldtimer-model gevonden bij een andere rivieroever.

Cecilia Haddad.
Politiewagen voor de woning van Haddad in Sydney.

Mijnindustrie

Haddad was een geliefde vrouw die een succesvolle loopbaan had in de mijnindustrie. Ze was daarnaast ook verbonden aan een Australische universiteit en ze werkte met mensen met een lichamelijke beperking. Getuigen vertellen de Australische media dat ze haar vriendje kort voor haar vermissing de deur had gewezen. Deze Mario Santoro zou zelf ook zakelijk actief zijn geweest in Australië.