Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Poolse zwerver met voorhoofdtatoeages terug naar Benidorm

Een groep Engelsen betaalde hem honderd euro om hun namen op zijn gezicht te laten aanbrengen. De politie heeft het in onderzoek.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Afgelopen week haalde de 34-jarige Poolse zwerver en alcoholist Tomek het landelijk en Europese nieuws nadat hij instemde om op zijn voorhoofd een naam te laten tatoeëren: “Jamie Blake North Shields NE28”. Dat voorstel werd hem gedaan door een stel Britse jongens in Benidorm. Ze vierden er een vrijgezellenparty en hadden er 100 euro voor over.

Granada

Nadat het incident in het nieuws kwam, raakte de zwever naar eigen zeggen enorm in de stress. Hij vluchtte enige tijd, en zat een paar dagen in Granada. Inmiddels heeft de politie de zaak in onderzoek en heeft een groep mensen met enig medeleven geld ingezameld om Tomek te kunnen helpen. Daarop heeft de Pool besloten nu weer terug te keren naar Benidorm.

Voor lul

Tomek heeft diverse media laten weten enorm spijt te hebben van de actie. Hij was dronken en kon het geld goed gebruiken om drank en voedsel aan te schaffen. Inmiddels weet hij maar al te goed dat hij enorm voor lul loopt. Hij hoopt de tatoeages er met een behandeling weer af te kunnen laten halen.

Bruidegom

De politie is nog op zoek naar de Britse jongens die voor dit schandaal hebben gezorgd en er wordt ook onderzocht wie de tatoeage heeft geplaatst. De Spaanse politie heeft aangegeven dit te beschouwen als een zogeheten 'hate crime', een geestelijke mishandeling. Overigens is de trouwerij niet doorgegaan omdat de bruid niets meer met de bruidegom te maken wil hebben na dit schandaal.