Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man steelt passagiersvliegtuig en stunt

Wat bezielde de luchtvaartmedewerker om een passagiersvliegtuig te stelen, er mee te gaan vliegen, en vervolgens te crashen?

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Joepie! Lekker vliege! Op het vliegveld van de Amerikaanse stad Seattle is een luchtvaartmedewerker er vandoor gegaan met een leeg passagiersvliegtuig en is daar niet veel later mee gecrasht op een eiland. Volgens de politie van Tacoma is de dader een vliegtuigmonteur en voerde hij diverse stunts uit in de lucht óf hij kon slecht vliegen. Het toestel werd achterna gezeten door twee jachtvliegtuigen. Aan boord van het toestel waren volgens de luchthaven geen mensen.

Straaljagers

De man die het vliegtuig kaapte was een mechanicien op Seattle-Tacoma-airport. Het toestel dat hij mee nam was van Horizon Air. Hij wist er minimaal twee keer een looping mee te maken. Twee militaire straaljager F-15's hebben het toestel enige tijd gevolgd. Het vliegtuig is uiteindelijk neergestort op Ketron, een eiland bij Puget Sound, voor de Noord Amerikaanse kust. De mechanicien is bij zijn suïcidale stunt omgekomen.