Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Met deze BN’ers doen militairen het 't liefst

Nederlandse militairen worden over de hele wereld ingezet bij missies om de vrede te waarborgen. Zo ook voor een VN-vresmissie in Mali. Onze collega’s van Revu mochten daar een kijkje nemen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Militairen

Ter plaatse heeft de redactie meerdere verhalen geschreven over het wel en wee in het kamp bij het stadje Gao. Een van de artikelen die deze week in het blad staat, is een enquête met de Nederlandse militairen. Wij mochten de bijzondere uitslagen al even inzien.

De grote vraag is natuurlijk wat je van de militairen wil weten. Natuurlijk kan het onderwerp vrouwen dan niet ontbreken. Onze collega’s vroegen zich af met welke BN’er de soldaten het liefst het zouden doen. De antwoorden zijn in enkele gevallen opmerkelijk.

Chantal Janzen

Bovenaan staat Chantal Janzen. Met twaalf stemmen is zij het meest populair. Ze wordt gevolgd door Katja Schuurman en Gwen van Porten. Drie soldaten maakt het niet uit, zij antwoordde: “Welke niet.” Eentje zou het ‘t liefst met het hele hockeyteam doen. Ook wilde eentje graag een beschuitje eten met André Hazes. 

Revu in Mali

De hele enquête is te lezen in de speciale Mali-editie van Nieuwe Revu, die vanaf morgen in de winkel ligt. Daarin nog veel meer verhalen over de Nederlandse strijdkrachten.